måndag 31 oktober 2011

Pofffffff

Ja, det är bara borta.. Borta med vinden och hur mycket jag än tänker så kommer det inte tillbaka. Ska jag bara köpa det? Måste nog tyvärr göra det. Men det tar ju inte bort den fruktansvärda ångesten som på går. Det är tamefan olidligt. Never Ever igen ska jag marinera min lever på detta sätt. Huvva ligen.

torsdag 27 oktober 2011

Såja

Äntligen kom jag på att jag kunde ju faktiskt ladda ner blogger appen så jag kan uppdatera via telefonen:) då kan det kanske bli mer bloggande! Men jag ska inte liva alltför mycket:) ligger i sängen och tittar på couger town.. Underbart att inte måsta stressa upp imorn.

Näe. Nog skitsnackat för i kväll! Puss på er.

onsdag 19 oktober 2011

Tack

Hej!

Först vill jag tacka alla läsare att ni är så många =) Det värmer.

Dålig dag idag tyvärr, vilket gör att det inte är så kul för er ytterligare en gång.
Att få skriva av sig här är en lättnad för mig. Är nog väldigt lätt för många att tänka att det inte är så smart osv. Men bättre att ta skriva av mig och sen känna en lättnad istället för att gå runt och vara otrevlig mot folk.

Det var relativt bättre ett tag. Men så kom det över mig igen..
Jag är dålig, jag går på tå för att jag tror att allt som händer är mitt fel, tror att alla runt om mig är mina fiender.
Men kroppen fungerar nog så på automatik. Som så att sånt som kan göra en illa tar man avstånd ifrån ex. att sätta handen på den varma spisplattan.
Samma sak händer inom mig på grund av allt som hänt. Det händer även om jag önskar över allt annat att det inte ska hända.
För mig så kan ju andra människor göra mig illa. Det har tyvärr blivit så att det är på automatik för mig. Det känns många gånger att dom i min närhet tycker det är så konstigt och att jag bara borde lita på dom.
Det är bara inte det.

Ångesten tar över mig. Det börjar med att det tar ut sig på min kropp. Det gör ont i armarna, det känns som att någon står och slår, hårt. Första gången gjorde det så jävla ont, men efter så många år så är det bara skönt.. för då tänker jag på något annat för en liten stund. Men den stunden är inte så lång. Sen tar ångesten över min hjärna.. Tankarna snurrar som den värsta karusell man kan tänka sig. Jag kan inte placera när saker hänt längre. Jag blandar ihop år, personer, vad jag sagt. Jag känner mig dement.
Jag blir tyst.. kryper in i mig själv. Och det ända jag önskar är att någon trygg person tar tag i mig, även om jag säger att jag inte vill, och bara är där, håller om mig och säger att allt kommer bli bra.

Det är så obehagligt att en obehaglig händelse som påverkat mig så mycket, förträngs i min hjärna.. och att det skulle gå så fort innan min hjärna gjort det. Det är skrämmande. Det ända jag vet är att jag inte vill träffa personerna i fråga. Jag är rädd. Jag fråga mig själv hur i helvette jag ens kunde säga någonting till dessa människor. Jag fick ju den responsen jag hela tiden går på tå för att får. Att allt är mitt fel, att jag är dålig. Jag fick det ju bekräftat. Då är det så.
Samtidigt som jag känner mig så sårad så känns det som att det kanske är mitt fel. Jag kan bara inte komma ihåg hur det kunde bli mitt fel. Men då kommer ju tankarna att jag säkert har förträngt det som med så mycket annat.
Allt blir en ända röra och det gör ont.
Det är skrämmande att livet på andra sidan sånna här gånger verkar så mycket bättre.

tisdag 18 oktober 2011

I was made for this

Full rulle har det varit idag. Skola, möte, läkare, middagsdejtande med mor och far.
Vad händer i vecka egentligen? Bror fyller 30, och vi ska passa på att fira Moa då också:)

Annars vet jag väl inte..

Nu ligger jag här i den stora soffan med Doris i knäet.. Känns ändå tomt:( Danne är på jobbet. Men snart får jag lite besök av Fisan iaf:)

Fy faaaaan vad tråkigt inlägg. Jag lägger ner. Höhö. För idag.

Hej svejs!

fredag 14 oktober 2011

Fredag den 14

Fjortonde var det ju idag inte trettonde:)
Ja förvirrad till tusen ;)
Då var provet över och lättnaden är härlig! Men stressen är svår att få bort ändå.. Ligger i soffan men känner fortfarande att jag måste göra nått, men jag får inte för idag är det slappar dag:)

Ha en härlig fredag :)

Fredag den 13.

Hur ska det gå riktigt? Fredag den 13 och jag sitter och väntar på att göra provet. Tretton har aldrig varit mitt lyckonummer, ska det förbli så mån tro?
Har pluggat som en dåre så man tycker att det ska ge resultat iaf.

Wordfeud. Helt såld är det jag ska säga. Kan inte slita mig.
När Iphone och Andriod telefonerna kom så undrade man om detta skulle bli det nya äktenskaps brytaren. Men så kom någon underbar person på Wordfeud, det har ju gett människorna ännu ett sätt att fördriva tid tillsammans. Dom måste ha svårt att sälja alfapet på affärerna nu. Förlåt men jag kan inte motstå denna underbra app. Me love wordfeud.


Fredag och ikväll står MYS högst upp på listan.

Tack och adjö :)

torsdag 13 oktober 2011

konstigt

Jag har dom senaste veckorna känt att jag kanske skulle vilja bo någon annan stans.. Fast jag vet ju själv hur jag funkar.. bor jag där då vill jag bo här.. Ja så jag tror jag stannar.
Men tänk att bo i New York. Ha en liten lägenhet högt uppe i ett hyreshus.. ni vet en sån där lägenhet som ligger bredvid någon stor gatan.. typ som Carrie i Sex and the city. Känna att man är helt anonym. Man kan klä sig som man vill, man kan göra vad man vill utan att det blir ramaskri över allt.

Jag tror jag drömmer mig bort för att slippa verkligheten ett tag. Det är härligt..

Har prov i igen imorn och denna gång känner jag att jag verligen inte kan nått.. och jag vet att jag kommer faila. Men jag orkar inte lägga ner oron nu. Det får gå som det går.

Hej Då.


torsdag 6 oktober 2011

Jag tog en kula för dig.

OH LORD. Det är MYCKET på nu. Och då menar jag JÄTTE MYCKET.
Men det är roliga saker, eller provet är ju inte så kul.. kan fan inget.. eller jo det kan jag men jag kan inte skilja på alla termer.

Sitter och pysslar på här, lyssnar på musik. Är så härligt.. skulle ha haft målat lite också. Haha inte lätt när man vill göra allt på samma gång :P

Bjussar på en gammal goding till bild på mig och mina fina bröder =)

tisdag 4 oktober 2011

Tjena mittbena!

Oj nu var det många dagar sen det hände något här!
Men jag har goda skäl till det =) Är ju snart prov igen och jag har INTE grepp om mycket.. för nu handlar det om att räkna. Inte min starka sida, tyvärr.

I helgen så kom Lisa hit och vi drack vin och spelade Nitendo Wii. Vi fastnade för golf. Och jag vill lova att det kändes i armen dagen efter. LORD också! =)
Sen tog vi våra cyklar och bikade in till stan för en utekväll!  Det var väldans kul =) Men nu för tiden mår man ju apa i flera dagar när man väl går ut. Och man kan ju inte heller klaga på åldern.. hmm.

Näe nu ska jag sluta snacka gojja och dra till skolan. Ha en bra dag!

Hojj!